Απεριόριστα data στο κινητό και απεριόριστη ομιλία στο σταθερό από την Cosmote


Δωρεάν απεριόριστα δεδομένα για το κινητό και απεριόριστο χρόνο ομιλίας από το σταθερό προς όλα τα σταθερά και κινητά εντός Ελλάδας, για δέκα ημέρες, προσφέρει η Cosmote σε όλους τους συνδρομητές της αυτά τα Χριστούγεννα.

Μάλιστα, όσοι συνδρομητές διαθέτουν 5G συσκευή που έχει πιστοποιηθεί στο δίκτυο Cosmote, μπορούν να έχουν πρόσβαση σε δίκτυο 5G. To δίκτυο Cosmote 5G σήμερα είναι διαθέσιμο σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις στην Ελλάδα. 

Η χριστουγεννιάτικη προσφορά της Cosmote μπορεί να ενεργοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή έως και τις 6 Ιανουαρίου 2021 (23.59) και αφορά όλους τους συνδρομητές κινητής (συμβόλαιο, καρτοσυμβόλαιο, καρτοκινητή COSMOΚΑΡΤΑ & What is UP) και σταθερής Cosmote, οικιακούς και εταιρικούς. Από τη στιγμή της ενεργοποίησης και για τις επόμενες δέκα ημέρες, οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση σε απεριόριστο Online στο κινητό, χωρίς κανέναν περιορισμό στην ταχύτητα του δικτύου, αλλά και απεριόριστο χρόνο ομιλίας από το σταθερό του σπιτιού ή της επιχείρησής τους.

Η ενεργοποίηση των προσφορών κινητής και σταθερής πραγματοποιείται μέσα από το My Cosmote App (Application Store και Google Participate in) ή το Internet και το What’s UP Αpp (App Store και Google Play).

«Όσο διαφορετικά και αν είναι τα φετινά Χριστούγεννα, με την τεχνολογία μπορούμε να τα κάνουμε το ίδιο μαγικά. Με τη νέα χριστουγεννιάτικη προσφορά της COSMOTE, μπορούμε να επικοινωνούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα χωρίς περιορισμούς και όσο θέλουμε, αυτές τις γιορτές. Ευχόμαστε ο νέος χρόνος να φέρει υγεία και ευτυχία σε όλους. Με σύμμαχο την τεχνολογία, ας ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο και ας φτιάξουμε ένα κόσμο καλύτερο για όλους», είπε ο Παναγιώτης Γαβριηλίδης, Main Internet marketing Officer Οικιακών Πελατών Ομίλου ΟΤΕ.

Περισσότερες πληροφορίες για την χριστουγεννιάτικη προσφορά εδώ.





Supply backlink

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *