Η Vodafone απελευθερώνει την ομιλία προς όλα τα δίκτυα στα πακέτα Καρτοκινητής


Για πρώτη φορά όλα τα καρτοκινητά της Vodafone μετατρέπουν, σε όλα τα εμπορικά διαθέσιμα πακέτα φωνής, τα λεπτά ομιλίας εντός δικτύου σε λεπτά ομιλίας προς όλους χωρίς καμία προϋπόθεση. Έτσι απελευθερώνεται πλήρως η ομιλία προς όλα τα δίκτυα και οι συνδρομητές δεν χρειάζεται να σκέφτονται σε ποιον πάροχο ανήκει αυτή ή αυτός που καλούν.

Συγκεκριμένα, το Vodafone CU, το Vodafone You και το Vodafone Καρτοκινητό αλλάζουν τα διαθέσιμα πακέτα φωνής τους, προσφέροντας επικοινωνία προς όλα τα δίκτυα και διατηρώντας, παράλληλα, σταθερές τις τιμές τους, με τα ανανεωμένα μηνιαία πακέτα να διαμορφώνονται ως εξής:

  • CU Combo με 600 λεπτά προς όλους, 300 SMS προς όλα τα δίκτυα και 300 ΜΒ

  • CU Combo L με 600 λεπτά προς όλους, 600 SMS προς όλα τα δίκτυα και 600ΜΒ

  • CU Combo XL με 700 λεπτά προς όλους, 700 SMS προς όλα τα δίκτυα και 700ΜΒ

  • Vodafone Καρτοκινητό: 600 λεπτά προς όλους, 100 SMS προς όλα τα δίκτυα και 600MB

  • Vodafone You: περισσότερα λεπτά προς όλα τα δίκτυα, σε όλους τους συνδυασμούς του προγράμματος.

Επιπλέον, όλοι οι συνδρομητές καρτοκινητής που έχουν ενεργοποιημένη την υπηρεσία αυτόματης ενεργοποίησης των πακέτων ομιλίας τους, με κάθε ανανέωση ή ενεργοποίηση της αυτόματης υπηρεσίας θα παίρνουν δώρο 60 λεπτά προς όλους για 30 ημέρες.

Ακόμα κι αν κάποιος δεν έχει γνωρίσει τον κόσμο του CU, αλλά επιθυμεί επικοινωνία χωρίς όρια, μπορεί εύκολα και γρήγορα να παραγγείλει on the internet νέο CU αριθμό μέσα από το https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/ και να απολαμβάνει λεπτά προς όλους.

Λεπτομέρειες για το Vodafone You, το οποίο προσφέρει πακέτα που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε καταναλωτή, με τη δυνατότητα δημιουργίας διαφορετικού πακέτου κάθε μήνα και άμεσης και εύκολης ενεργοποίησης, μέσα από πολλαπλούς συνδυασμούς φωνής, μηνυμάτων και facts https://www.vodafone.gr/vodafone-you

Περισσότερα για τα νέα πακέτα στο My CUApp για android ή iOS και στο My Vodafone App για android και iOS, αντίστοιχα.

 

Source url

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.